Wie ben ik

Om de kwaliteit van de door ons aangeboden diensten te waarborgen, investeren wij tijd en geld in controle en de realisatie van verbeteringen, veel samenwerkende partijen zelf middels audits van erkende bedrijven. Na een korte inleiding van de dagelijkse leiding binnen GCC  een korte impressie aangaande samenwerkingen, vermelding in registers en meer zaken om u uiteindelijk nog beter van dienst te kunnen zijn. Om te beginnen willen wij u niet onthouden wie de dagelijkse leiding heeft bij GCC.

GCC is opgezet door Gea Horstink met als visie dat ieder mens recht heeft op een prettig werkzaam leven. In nauwe samenwerking met onze partners hebben  wij naast een gezonde commerciёle inslag, een groot sociaal gevoel.

In de jaren negentig werd de eerste onderneming waarmee wij samenwerken opgezet met de naam ITFEWEB en was als een van de eerste, internetaanbieder op de markt. In die tijd reeds vooruitstrevend met inbelverbindingen, hostingactiviteiten en gespecialiseerd in het ontwerpen en onderhouden van websites. Jaren later is het bedrijf verkocht en in andere handen overgegaan. Tegelijkertijd startte samenwerker Judith haar eigen bedrijf: Judith’ Administratie Service (JAS) welke na een aantal jaren uitgroeide naar Adviescentrale met een grote cliёnten portefeuille.

Voor het adviseren bij bedrijfsvoering en sociale vraagstukken kan men altijd terecht bij Adviescentrale.eu

Samen Spelen, Samen Delen.
Wie ben ik, Gea, als eigenaar van GCC?

Een werkende moeder van gezonde dochters, die inmiddels veel ervaring opgedaan heeft in het bedrijfs-leven, maar ook als medewerker in loondienst. Van sociale werkzaamheden, naar commerciële klussen. Van het meewerken in een onderhoudsbedrijf tot het uitzoeken van mogelijkheden en oplossingen in diverse zaken rondom bedrijf en gezin. Los van de middelbare opleiding heeft dit mij gemaakt tot een duizendpoot voor vele vraagstukken. Naast alles, druk met nog meer educatie om u nog beter van dienst te kunnen zijn in de toekomst.

Sinds enige tijd bezig met de opzet van een bedrijf in dienstverlening voor bedrijf en particulier omdat deze, zonder enige twijfel, veelal met dezelfde vraagstukken of problemen te maken krijgen.

De inmiddels vastgelegde samenwerkingen maken de mogelijkheden groter, uitgebreider en kwalitatief van hoog niveau. Meer en meer komt er op mijn pad en natuurlijk is al deze kennis en dienstverlening beschikbaar voor mijn huidige en nieuwe cliënten.
De toekomst wordt bepaald door mensen die er echt in geloven!
GCC maakt deel uit van bedrijvengroep Centraalpunt©.
Om de kwaliteit van de door ons aangeboden diensten te waarborgen, investeren wij en de samenwerkende bedrijven tijd en geld in controle, de realisatie van verbeteringen, middels o.a. audits van erkende bedrijven.